تاسیس

تاسیس

لجور برگرفته از صخره های استوار و ستبر قله کوهی به همین نام در حومه اراک است. شرکت لجور در سال 1364 با نام کارگاه صنعتی و خدماتی لجور برای تعمیر و ساخت ماشین آلات کشاورزی و تحقیق در خصوص ساخت بالابرهای هیدرولیکی در کیلومتر 40 جاده اراک – بروجرد تاسیس شد.

دهه 60

دهه 60

کمبود نقدینگی، ضعف دانش فنی، کمبود قطعات و ابزار مورد نیاز، نبود نقشه و مدارک مستند فنی، نبود اطلاعات از تولید کنندگان خارجی همه و همه مشکلات پیچیده و دست و پاگیری در آن سالها برای لجور نوپا رقم زده بود. با این همه لجور ساخت نخستین دستگاه بالابر خود را با پیش بینی مدت زمان تحویل 18 ماهه آغاز کرد و با گذشت زمان و افزايش نيروي كار و تجهيزات كارگاهی توانست زمان تحویل هر دستگاه را از 18 ماه به6 ماه کاهش دهد.

دهه 70

دهه 70

تعداد دستگاه های تولیدي در سال 70 به یکباره از مرز 18 دستگاه گذشت و به دلیل افزایش توان تولید و دریافت سفارشات بیشتر، کارگاه صنعتی لجور با عنوان جدید کارخانه صنعتی لجور تغيير يافت و در نيمه اول اين دهه تعداد 259 دستگاه بالابر تولید گردید و تحقیق بر روی طراحی و ساخت جرثقیل و نمونه های دیگری از بالابرها آغاز شد و جرثقیل 14 تن و 20 تن نیز به مرحله تولید رسید و در همین سال لجور موفق شد که نخستین پلاک بازرسی کیفیت از شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران وابسته به وزارت صنایع و معادن را برای محصولات خود دریافت کند که این خود گامی بسیار بلند برای بالا بردن کیفیت محصولات تولیدی لجور بوده و هست.

دهه 80

دهه 80

علاوه بر رشد چشمگير فروش محصولات، از مهمترين اقداماتي كه در اين دهه صورت گرفت استقرار سیستم بین المللی نظام مدیریت کیفیت در شركت لجور بود که در واپسین روزهای سال 1381 شرکت موفق به دریافت گواهی نامه بین المللی ISO 9001:2000 از موسسه D.N.V هلند گردید.
حال كه نزدیک به 30 سال از ساخت نخستین بالابر ساخت لجور و در حقیقت ساخت ایران بیش از 2400 دستگاه چه بالابر و چه جرثقیل در این شرکت ساخته شده و تعدادی از این دستگاه ها به خارج از مرزها نظیر قطر، ارمنستان، اردن، سودان، امارات متحده عربی، کویت و آذربایجان صادر شده است. امروزه محصولات لجور در پروژه های عمرانی، نفتی، ساختمانی، تأسیساتی، کشاورزی، امداد رسانی و ... به کار گرفته می شود و لجور نام آشنای تمامی آنانی است که به استقلال ایران عزیز همت گمارده اند. این شرکت مفتخر است که در سالهای 80 و 82 از طرف وزارت صنایع و معادن به عنوان واحد نمونه صنعتی کشور معرفی و مورد تقدیر مقام محترم ریاست جمهوری قرار گيرد.

لجور امروز

لجور امروز

لجور اکنون به درخت تناوری بدل شده است که ریشه های آن از همت بلند، اراده پولادین و عشق سرشار مدیران و کارکنان آن به ساختن و آباد کردن حیات می گیرد و رایحه خدمت آن نیرو بخش تمامی دلسوزانی است که در اندیشه ترقی کشور هستند.